FROM THE BLOG

3 timers frokost-event for 22 murersvende i Roskilde

Personalemøde med sunde og glade overtoner
Jeg mødte murermester Henrik Poulsen (Roskilde) til et netværks-arrangement for selvstændige, og som altid kunne jeg høre på håndværksmesteren, at han syntes, min indgangsvinkel til sundhedsfremme på jobbet var interessant. “Men mine folk flyver og farer fra sted til sted i modsætning til håndværkere, der går på et værksted. Hvordan når vi dem med det, du laver”?

Det viste sig, at Henrik flere gange om året samler hele banden til et personale-arrangement med en god blanding af seriøsitet og hyggeligt socialt samvær. Derfor lå Sukkersheriffens frokostevent lige til højrebenet her.

Der blev grinet fra start til slut
Første del af frokosteventen bestod af indlæg fra mig. Sundhedsbegrebet blev vendt på hovedet og gjort relevant for alle – for blodsukkerbalance er din sundeste chance. Hvorfor. Hvordan. Hvornår. Og ikke mindst – what’s in it for you?

Herefter blev der serveret en lækker buffet med masser af velsmagende grøntsager i flere varianter, kød, kylling og oste. Maden var indeholdt i aftalen og fra et cateringfirma, som vi samarbejder med. Færdiganrettede tallerkner fik et hurtigt sundhedstjek af Sukkersheriffens team, der gav hver tallerken en score på et kort, der samtidig var lod i en lodtrækning om fine præmier.

Inden vi samledes igen fik alle tilbudt en fedtmåling på Sukkersheriffens vægt, og ALLE havde på skift sko og strømer af for at få skriften på væggen (læs: vægten). Især “bodyage” tallet på hver enkelt strimmel blev sammenlignet og gav en del stof til eftertanke.

På den 3 del af eventen blev hele banden afslutningsvist opfordret til at deltage i en fælles teambuildende udfordring med titlen “Zukkerfri Zone – 21 dage uden sukker i arbejdstiden”. Start = førstkommende arbejdsdag. Spilleregler, tilmeldingsliste samt en teaser med beskrivelse af alle fordelene ved at være med blev gennemgået og givet videre til Henrik, der også fik instrukser i, hvordan han selv afslutter konkurrencen om tre uger.

22 murere klappede, da det sidste ord var sagt.

Læs en artikel bragt i BYGTEK med overskriften “Sukkersherif truer håndværkere med porre” HER