FROM THE BLOG

Blikkenslagere giver mund-til-mund

Dingelingeling 
“Sukkersheriffen – det er Vibeke Lund”
“Hej – det er Bo Nielsen fra Brødrene Jensen VVS i Lyngby. Vi har ansat en blikkenslager, der går og taler godt om det, han har oplevet, I har lavet på hans tidligere arbejdsplads. Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om det. Kan du sende mig noget materiale”?
“Ja, det kan du tro jeg kan – men jeg vil meget hellere kigge forbi jer til et kort møde. Jeg har brug for at kende jer lidt bedre for at vide, hvad det er for materiale, du har brug for”.
“Det lyder fint”.
“Hvad siger du til fredag den XX december kl. 10”?
“Det er en aftale – vi ses”.

22 raske svende er godt i gang med at få kærligheden at føle
Virksomheden har købt Sukkersheriffens 4 ugers forløb “Hvis din krop var en Ferrari”. I skrivende stund er vi halvvejs i denne første etape af samarbejdet. Der er god karma og masser af aktivitet på den til formålet oprettede lukkede Facebook-gruppe. Her bobler dialogen, pralerierne og smådrillerierne. Der bliver lagt billeder ud af madpakker – nu med grøntsager på sidelinjen, spiseklare middagstallerkener med fisk og ikke mindst “kakkelborde” med slikskåle eller pizza i weekenden. Helt i tråd med det, vi forsøger at lære dem: Hold hverdagen sund – så er der plads til ballade i kosten i weekenden.

Svendemøde med nye boller på suppen
Vi kom uanmeldt forbi umiddelbart efter fyraften og så med egne øjne, hvordan menuen til den månedlige fællesspisning i forbindelse med svendemøderne var ændret fra kød & flødekartofler til mad med masser af grøntsager leveret af Det sunde Køkken i Lyngby.

Efter mødet blev billeddokumentationen lagt ud på Facebook-gruppen, hvor den høstede en masse virkelig sjove komplimenter fra dem, der ikke var inviterede.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *