FROM THE BLOG

Empati er Sukkersheriffens styrke

Metro Therm lagde mærke til forskellen
“Jeg har ikke kunnet undgå at bemærke, at I leverer en dybt engageret og meget personlig rådgivning til hver eneste af vores medarbejdere”.

Casper Pedersen er produktionsleder. Han har indimellem afholdt MU-samtaler ved et bord i den fjerne ende af den kantine, hvor vi de sidste tre dage har haft base med vores mobile sundhedsklinik. Han var ikke et øjeblik i tvivl om, at forklaringen på indsatsens succes; de målbare resultater og den overraskende store interesse, snakken om sund mad og gnasken gulerødder skal findes i Sukkersheriffens anerkendende dialog med deltagerne.

På Metro Therm er en stor del af de ansatte mænd i produktionen udlændinge fra Polen, Tyrkiet, Serbien, Afghanistan og Syrien med en tilhørende sprogbarriere, der kræver vores ekstra tålmodighed og pædagogiske overskud. Mange har flere jobs og langt større udfordringer i hverdagen end blot det at få spist sundt. Derfor møder vi alle med respekt for det liv, der lever og prøver sammen med dem at finde muligheder for justeringer i livsstilen, som er realistiske.

2016-02-22 13.33.26

Læs mere om Casper Pedersens oplevelser af første forløb i sundhedsprojektet “Hvis din krop var en Ferrari …” HER