FROM THE BLOG

ERA BILER A/S forlænger samarbejdet

Medarbejderne efterlyste et fortsat tilbud om sundhedstjek
Samtlige 100 ansatte hos ERA BILER A/S i Hillerød, Helsinge og Frederikssund fik i begyndelsen af året tilbudt to sundhedstjek med 3 ugers mellemrum. Da alle interesserede medarbejdere, svarende til ca. 90% var igennem Sukkersheriffens mølle, blev det tid til at evaluere på resultaterne.

Når direktøren er glad er alle glade
På et møde med direktør, Jacob Johannesen blev virksomhedens samlede sundhedsprofil før og nu præsenteret. Her udvekslede vi oplevelser i projektperioden, og Jacob forklarede baggrunden for sin beslutning om at sætte virksomhedens madtilbud i system i forhold til Sukkersheriffens anbefalinger. Fx indeholder morgenmaden ikke længer hvidt brød og pålægschokolade, og den friske frugt dagen lang suppleres med skrællede gulerødder og mandler.

Når kunderne er glade er alting godt
Hos Sukkersheriffen fester vi hver gang, en kunde ønsker at forlænge samarbejdet. Ovenpå nogle hårde år med finanskrise og spareknive helt ind til benet i store dele af dansk erhvervsliv, er der ved at være råd til sund fornuft. Hos ERA BILER A/S udtrykker direktøren sin tilfredshed med “fuld valuta for pengene” således HER