FROM THE BLOG

Himmel og jord og mekanikere i bevægelse

Kick-off, off-pist, off line, off the record – off cause
“Husk seler i underhakkerne” skrev vi i invitationen til 3. opstartsmøde med en gruppe medarbejdere, der over det sidste års tid har været udsat for lidt af hvert fra Sukkersheriffens idekatalog.

Frederiksborg Amts Avis var med på sidelinjen: Læs artiklen HER

I går og de kommende fire uger er temaet på denne arbejdsplads “Motion, restitution & latterlige bevægelser”, og det fik samtlige 35 mekanikere, værkfører og bilsælgere en sjov forsmag på i går morges. For nogen var det sikkert en øjenåbner at finde ud af, at det at lave armstræk, sjippe eller få en hulahop-ring til at rotere rundt om livet var en større udfordring end ventet.

“Jeg er lidt i chok over, hvor svært det er blevet at sjippe –  man er sgu’ blevet lidt tung røven”
(mekaniker, 39 år)

Motion efter Kaizen-metoden i 21 dage
Listen over alt det, man får ud af at dyrke motion, er uendelig. Det tog heller ikke fem minutter i samlet flok på mødet at fylde en hel flip-over-side med gode argumenter for, hvorfor det betaler sig at komme i gode fysiske omdrejninger. Så hermed var fundamentet lagt til den fælles udfordring, som i de kommede 3 arbejdsuger vil inficere alles tankegang og minde om alt det, vi talte om på mødet i går.

Deltagelse i “21 dages med mere motion i arbejdstiden end i går” er selvfølgelig frivillig. Men lur mig, om ikke 80 procent af flokken samler handsken op og finder sammen to og to, skriver sig på deltagerlisten og er klar til start her til morgen.

Man kan vælge mellem tre kategorier: Armstræk, sjipning eller hulahop – og opgaven kan løses i frokostpausen.

Når vi mødes til kick-back mødet om 4 uger, vil alle hold, der hver dag har gjort det bare lidt bedre dag for dag, deltage i lodtrækningen om 2 stk. gavekort á kr. 500,00, som virksomheden har givet til formålet.