Altan.dk

Project Details

CLIENT

DATE

IN

SKILLS

LINK

PROJECT DESCRIPTION

[section_dd][column_dd span=’12’][text_dd]”Altan.dk indledte i august måned 2009 et samarbejde med The Sweet Company. Allerede efter seks måneder konstaterede vi, at samtlige medarbejdere på̊ kontoret i Sorø såvel som på̊ byggepladserne rundt om i landet – havde taget bemærkelsesværdigt godt imod initiativet og tilbuddet. Alle ville være med og deltager stadig aktivt i løjerne såvel som i alvoren forbundet med at sætte fokus på̊ sundhed.

”Altan.dk indledte i august måned 2009 et samarbejde med The Sweet Company. Allerede efter seks måneder konstaterede vi, at samtlige medarbejdere på̊ kontoret i Sorø såvel som på̊ byggepladserne rundt om i landet – havde taget bemærkelsesværdigt godt imod initiativet og tilbuddet. Alle ville være med og deltager stadig aktivt i løjerne såvel som i alvoren forbundet med at sætte fokus på̊ sundhed.

Der er ingen tvivl om, at mine ansatte opfatter det som et ekstra gode at have en sukker- sherif i huset. De er blevet mere bevidste om det ansvar de har, for deres egen sundhed og behovet for justeringer i livsstilen. Det, de ved i dag, kan ingen tage fra dem. Flere har sågar været forbi lægen for at få dobbelttjekket et forhøjet kolesteroltal, blodtryk og eventuel D-vitaminstatus. Samtalerne og det at blive holdt fast på nogle aftaler har over en bred kam haft positiv indflydelse på spise- og motionsvanerne.

Meldingen er hele vejen rundt, at man har fået mere energi til familien og livet efter fyr- aften – og fysiske forbedringer er der mange af. Medarbejdernes familier har været ind- draget, og en stor del er faktisk kommet med på vognen.
Skal jeg være ærlig, må jeg indrømme, at jeg var ret spændt på, hvordan The Sweet Companys sundhedsprojekt ville blive modtaget – især i skurvognene. Den skepsis er i sandhed blevet gjort til skamme. Jeg kan varmt anbefale andre virksomheder at investere i netop Sukker- sheriffens tilgang til sundhedsfremme og trivsel og ikke mindst den fine måde, aktiviteterne praktiseres på.

Altan.dk har fået sundere og mere positive medarbejdere med større energi, fordi indsatsen er målrettet lige netop det, vi har brug for”.[/text_dd][/column_dd][/section_dd]