FROM THE BLOG

Vi har sat strøm til sundheden hos Elgiganten

Varehuschefen tog en hurtig beslutning
Max Bendtsen sagde straks ja til tilbuddet om et samarbejde, da jeg kontaktede ham i butikken i efteråret 2016. Få uger efter var vi igang. Der er 45 ansatte i Hillerød-afdelingen af Elgiganten, og medarbejderne har forskellige mødetider. Nogle kommer, når butikken åbner. Andre er der til lukketid. Vi var derfor kun en lille morgenfrisk sluttet flok på kick-off mødet, hvor fundamentet til det fremtidige samarbejde blev skabt.

Alligevel var der udbredt god karma i hele personalegruppen i de følgende dage. 30 medarbejdere tog godt imod tilbuddet om súndhedstjek, og der blev kamp til stregen i den fælles udfordring, hvor der blev dystet om at undgå søde sager i arbejdstiden i tre uger.

Vi blev hurtigt nærmest bjergtaget af et fantastisk positivt arbejdsklima på denne arbejdsplads. Måske er det forklaringen på, at Sukkersheriffens sundhedsindsats bliver taget så godt imod af medarbejdere, der end ikke har oplevet optakten til den, men blot har fået den gode mening med den formidlet af positive kolleger?

Moralen er: Det går ekstraordinært godt, og medarbejderne overstrømmer os med meldinger og små og store ændringer de har lavet i deres spisevaner. Der battles på den lukkede Facebook-gruppe, og vi prøver at være hurtige ved havelågen med svar på deres spørgsmål her. Selv om de ikke kan se os, har vi lovet dem at være tilstede med rådgivning i det omfang, de er i tvivl om noget. Og indimellem overrasker vi dem som i dag, hvor vi kom forbi med eftermiddagsmad til alle.

2016-12-05-15-16-272016-12-05-14-36-052016-12-05-14-39-552016-12-05-14-35-56